Le! Mer tandkött!

onsdag 02 sep
Markus Torgeby
Läsning

Boken Löparens hjärta gavs ut på vårt förlag i våras, och nu finns chans att möta författaren Markus Torgeby. Han medverkar i föreläsningsturnén Hjärntillskott, som når Malmö 2 september, Göteborg 2 september och Stockholm 9 september.

torsdag 24 sep
Bokmässan
Glädjeämnen

Filter tillsammans med systertidningarna Offside och Hunger finns i monter B07:01 under Bokmässan i Göteborg. Där dukar vi upp tidningar, böcker och fina erbjudanden.

torsdag 24 sep
Ny bok: Kraftprovet
Läsning

Lagom till Bokmässan ger vi ut Kraftprovet – jakten på vår bortglömda kunskap om styrka och uthållighet. Författaren är Christopher McDougall, känd för bästsäljaren Born to run. I uppföljaren, som redan gjort succé i USA och i Storbritannien, lämnar han barfotalöpningen och tar ett bredare grepp om människans inneboende men bortglömda fysiska förmågor.