Le! Mer tandkött!

onsdag 10 feb
Förhandsvisning
Film & TV

Filmen Spotlight förhandsvisas i Stockholm. Spotlight är baserad på den sanna historien om de Pulitzer­prisbelönade journalisterna som avslöjade en omfattande pedofilhärva inom den katolska kyrkan. Med bland andra Mark Ruffalo, Michael Keaton och Ra­chel McAdams. Mer info om visningen och biljettsläppet kommer i Filters nyhetsbrev. 

lördag 19 mar
Göteborgs bästa!
Glädjeämnen

Filter – och syster­tidningarna Hunger och Offside – arrangerar andra upp­lagan av Göteborgs Bästa!, en helkväll fylld med underhållning, folkbildning, mingel och klubbliv – på och i samarbete med Göteborgs stadsteater. Mer information publiceras löpande på Facebook.

tisdag 29 mar
Nya Filter!
Läsning

Butikspremiär för en rejält omstöpt Filter (5–7 dagar tidigare hos prenumeranter). Bland förbättringarna: bakre delen av tidningen fylls av en tydligare och personligare guide, reportagen blir fler och av mer varierad längd, det unika bildmaterialet får större plats …