Filterbubblan Publicerad 6 november 2020

TÄVLING – Vinnarna av boken Den nya skåpmaten

FOTO: SARA MAC KEY

Vi säger grattis till Peter Hedberg, Katarina Gröndahl och Inga-Maj Söderberg som alla visste att ett annat ord för lufttät förslutning är hermetiskt tillsluten. De vinner var sitt exemplar av boken Den nya skåpmaten: gott och hållbart ur burk och tetra.

Konserver håller. De blir inte dåliga. För den som campar, seglar eller är ute på tur är de en räddning, i tider av kris är de en livlina. Men även i en välfungerande vardag har konserverna unika egenskaper som bör förära dem en plats i skafferiet. Konserver rymmer mycket smak, de kostar lite och de minimerar den egna insatsen. Butikernas kolonialavdelning rymmer dessutom en mängd smakbomber i konserverad form, som på ett kick lyfter den trista vardagsmåltiden till en upplevelse. Trots det är konserven undanskuffad i de flesta kokböcker.

I Jenny Dambergs Den nya skåpmaten: gott och hållbart ur burk och tetra spelar konserverna huvudrollen. För innerst inne älskar vi alla genvägar. Det är dags att öppna locket till en större smakupplevelse!

Annons

Annons

Annons

Fler inlägg

Filterbubblan

Filter ökar!

Publicerad 26 mars 2020

Filterbubblan

Prylhets

Publicerad 3 december 2019

Filterbubblan

Lysande historik

Publicerad 2 december 2019

Filterbubblan

Omgiven av psykologi

Publicerad 14 oktober 2019

Filterbubblan

Fakta och fiktion i Quick

Publicerad 20 september 2019