»Alla är här: från gubben på ljugarbänken, via hippa foodisar, till affärsfolket. Fläskläggen med surkål och knödel är bland det bästa man kan äta. I världen.«
Läs hela experternas-semestertips-sverige här.
»Alla är här: från gubben på ljugarbänken, via hippa foodisar, till affärsfolket. Fläskläggen med surkål och knödel är bland det bästa man kan äta. I världen.«
Varannan vecka djupdyker redaktionen i vår egen och andras journalistik och bjuder på godbitar som inte får plats i tidningen. Genom att bli prenumerant stöttar du också vår podcast.
Med Sveriges bästa reportagemagasin ger du bort kunskap, spänning och underhållning i ett enda paket.
Filter utkommer sex gånger per år och ges ut av oberoende Offside Press i Göteborg. Vår undersökande journalistik belönades med Guldspaden två år i rad och vi har vunnit Stora journalistpriset och Sveriges tidskrifters stora pris.