Kundtjänst & FAQ

Här hittar du de vanligaste frågorna som rör prenumeration på Magasinet Filter, bland annat hur du loggar in, skapar konto och teknisk support. Läs igenom dem först, hittar du inte svaret på din fråga kontakta vår kundtjänst på telefon 08-522 183 57 eller filter@flowyinfo.se måndag – fredag, klockan 8-18.

Vem kontaktar jag vid frågor om min prenumeration?

Du kan själva hantera din prenumeration genom att logga in på ditt konto

Via telefon når du vår kundtjänst på 08-522 183 57 eller filter@flowyinfo.se , måndag – fredag, klockan 8-18.

Hur aktiverar jag mitt konto?

Du aktiverar ditt konto genom att gå till aktiveringssidan, skriv in din mailadress och följ därefter stegen för aktivering av kontot.

Jag får ingen aktiveringskod skickad till min epost?

Kolla om bekräftelsemailet hamnat i skräpkorgen eller i papperskorgen, eller sök efter ”Engångskod” i sökfältet för din e-post.

Kan man som prenumerant på papperstidning även logga in digitalt?
Ja, som prenumerant hos oss har du även tillgång till den digitala tidningen på nätet. Du kan aktivera din inloggning via vår inloggningsportal.

Jag försöker skapa ett konto men får meddelande att e-postadressen redan finns?
Klicka på ” Är du redan registrerad?” längst ned i inloggningsrutan.

Jag klickar på glömt lösenord men jag får inget mail?
Kolla om mailet hamnat i skräpkorgen eller i papperskorgen, eller sök efter ”Engångskod” i sökfältet för din e-post.

Jag är redan inloggad på hemsidan och klickar på ”hantera min prenumeration”, då får jag upp att jag måste logga in på nytt, varför då?

Under en övergångsperiod är detta förfarandet i systemet, att du måste logga in en gång till för att göra ev. ändringar i din prenumeration. Detta som en säkerhetsåtgärd så att systemet vet att det är rätt person som loggar in.

Vilka betalsätt går att använda?
I dagsläget kan man betala med kort eller faktura.

Hur många kan vara inloggade samtidigt på ett konto?
Din prenumeration är personlig.

Hur ändrar jag min e-postadress?
Du ändra din e-postadress genom att logga in på ”Självservicesidan” och gå till ”Min profil” och sedan ”E-postadresser”.

Hur gör jag en adressändring?
Du ändrar din adress genom att logga in ”Självservicesidan” och klicka på  fliken ”Adresser” alternativt genom att kontakta vår kundservice på 08-522 183 57 eller filter@flowyinfo.se .

Jag vill aktivera mitt konto med hjälp av mitt kundnummer, var hittar jag det?
Ditt kundnummer hittar du på plasten som fysiska papperstidningen som skickas till dig i eller på din faktura.

För Swishkunder
När du skriver in din e-postadress och betalar med Swish registrerar du ett konto för inloggning på vår webbsida. Du får tillgång till artikeln direkt men om du vill läsa den vid ett senare tillfälle eller från en annan enhet behöver du välja ett lösenord och logga in på Filters sajt. Detta gör du genom att följa länken i mejlet som skickas ut till dig i samband med köpet.  

Debitering sker en gång för varje artikel du väljer att köpa via Swish. Du är ansvarig för att förse oss med korrekt kontaktinformation, som t.ex. e-postadress, namn och telefonnummer vid registreringen.  

 Vill du börja prenumerera i någon form kan du via ditt redan registrerade konto teckna valfri prenumerationsperiod – tidsbestämd eller löpande. 

Hur många gånger om året ges Magasinet Filter ut?
Magasinet Filter ges ut 6 gånger per år.

Har du inte hittat du svaret på din fråga här ber vi att få hänvisa dig till vår kundtjänst på som du når på telefon 08-522 183 57 eller filter@flowyinfo.se