Björn Frantzéns krog blev 2018 den första svenska restaurangen att tilldelas tre stjärnor i Michelinguiden – vilket innebär att krogen är »värd en resa i sig« – och har behållit dem sedan dess.
Läs hela experternas-semestertips-sverige här.
Björn Frantzéns krog blev 2018 den första svenska restaurangen att tilldelas tre stjärnor i Michelinguiden – vilket innebär att krogen är »värd en resa i sig« – och har behållit dem sedan dess.
Varannan vecka djupdyker redaktionen i vår egen och andras journalistik och bjuder på godbitar som inte får plats i tidningen. Genom att bli prenumerant stöttar du också vår podcast.
Med Sveriges bästa reportagemagasin ger du bort kunskap, spänning och underhållning i ett enda paket.
Filter utkommer sex gånger per år och ges ut av oberoende Offside Press i Göteborg. Vår undersökande journalistik belönades med Guldspaden två år i rad och vi har vunnit Stora journalistpriset och Sveriges tidskrifters stora pris.