Årets julklapp: Prisbelönt granskande journalistik

När du tecknar prenumeration på Filter till din vän, kan du välja mellan fyra fina premier till dig själv! Tänk på att vi behöver din beställning senast 16 december för att leverera din ­premie före jul.

Välj mellan följande premier:

Jakten på Dawit

Av: Martin Schibbye

»Den hittills mest mångfasetterade och verkligt fördjupande bilden av de många årens fångenskap […] Obligatorisk läsning för alla som brinner för yttrande- och press­frihet.« [Dagens Nyheter]

Ditt pris: 499 kr (butikspris: 769-859 kr)

Beställ julklapp

Extremisten

Av: Bosse Gustafsson

Anders Högström, avhoppad ledare för nazistiska NSF, berättar för första gången om hela sitt turbulenta liv. Det är en historia om våld, lögner och svek, men även om en längtan efter gemenskap och en Gud värd att tro på.

Ditt pris: 499 kr (butikspris: 769-859 kr)

Beställ julklapp

Den osannolika mördaren – signerad!

Av: Thomas Pettersson

»Den som tror att detta är överord rekommenderas att läsa ­Thomas Petterssons fenomenala bok Den osannolika ­mördaren, som av allt att döma har legat till grund för, ja faktiskt väglett, Palmeutredningens slutspurt.« Thomas Engström, Aftonbladet.

Ditt pris: 499 kr (butikspris: 769-859 kr)

Beställ julklapp

Provokatörerna

Av: Filip Yifter-Svensson

En berättelse om den svenska standupscenen, från starten på 1980-talet till boomen på senare år. Provokatörerna är en bok om humor i raseriets tid. Om komikerna som anpassar sig och de som gör motstånd.

Ditt pris: 499 kr (butikspris: 769-859 kr)

Beställ julklapp

Som Filterprenumerant får du alltid:

Granskande journalistik i världsklass.
Tillgång till hela vårt digitala arkiv.
Sex nummer i brevlådan varje år.
Nyhetsbrev med lästips och erbjudanden.

Välj om du vill ge bort eller behålla julklappen själv när du fyller i formuläret på nästa sida.

Premien skickas till givarens/­betalarens adress. Erbjudandet gäller till 16  ­januari 2021 och endast inom Sverige. Vill du beställa en prenumeration utan premie? Klicka här.

Magasinet Filter ges ut av det oberoende förlaget Offside Press. Tidningen utkommer sex gånger per år och en helårsprenumeration kostar 499 kronor. Offside Press ger även ut tidskrifterna Offside och Skriva samt ett antal reportageböcker varje år. Våra prenumerationer hanteras av vår prenumerationspartner Flowy.