Fira jul med Franska Trion! Vinn biljetter till deras julshower!

Som traditionen bjuder ställer Kulturbolaget och Franska Trion åter till med kalas när det lackar mot jul! Den göteborgska jazz-rock-någonting trion har gått från klarhet till klarhet och har gått från en lokal angelägenhet till en nationell sådan och spelar numer för fullsatta hus runt om i vårt avlånga land. Bandet har sedan starten hyllats stort för sina egensinniga låtar likväl för sina explosiva liveframträdanden.

I somras kom nionde plattan ”Blod på våra händer”, uppföljaren till unisont hyllade ”Los Angeles”, och förväntningarna är höga. Bandet utlovar låtar från hela sin karriär men de låtar som står i centrum dessa kvällar är hämtade från en äkta svensk klassiker, nämligen 2011 års magiska jul-platta ”Våra mest älskade julsånger”. Förutom detta kommer Tomten på besök och delar ut fina julklappar till de besökare som vågar komma fram och prata, baren serverar juliga shots och en support tillkommer (exakt vad meddelas senare)!

Med andra ord utlovas ordentligt julmys och ingen kommer kunna undgå att julen i år firas på Kägelbanan, Pustervik och KB!

Filterfans har chansen att vinna biljetter till valfri show. 

För att vinna 2 biljetter till Jul med Franska Trion, svara på:
– Vilken är din favoritlåt på nya plattan och motivera varför. Glöm inte att ange i vilken stad du vill fira jul med Franska Trion!

Mejla ditt svar till tavling@magasinetfilter.se senast 4 oktober.

Läs mer här

Artikeln publicerades 26 september 2018 och är skriven av .
Annons