Filterbubblan Publicerad 19 november 2018

Författarkväll med Piratförlaget, Filter och Skriva

Måndag 26 november gästar Jan Guillou, Pascal Engman och Kicki Sehlstedt Nalen i Stockholm för en unik författarkväll! Alla Filterläsare är hjärtligt välkomna, och ta gärna med era kompisar också.

Tid: måndag 26 november kl 19.00, dörrarna öppnar 18.15

Plats: Nalen i Stockholm (Stacken, ingång via David Bagares gata). 

Inträde: 199 kronor (149 kr för prenumerant). I priset ingår en bok från Piratförlaget, en tidning från Offside Press samt en välkomstöl eller ett glas vin.

För mer info och för att köpa biljett, klicka här.

Bli prenumerant på Filter eller Skriva.

Jan Guillou är en av våra mest kända författare. Sammanlagt har han skrivit över fyrtio böcker, bland annat om Carl Hamilton och tempelriddaren Arn och hans ättlingar. De som dödar drömmar sover aldrig är den åttonde delen i Jan Guillous romansvit Det stora århundradet. Den efterlängtade boken utkom i början av september och har fått fantastiska recensioner.

Pascal Engman är journalist och var tidigare en av Expressens mest profilerade reportrar. Dessförinnan arbetade han bland annat på Trelleborgs Allehanda och Nyheter24. Han debuterade med den thrillern Patrioterna och fick ett fantastiskt genombrott, boken hyllades av recensenter och nominerades till Crimetime Specsavers Award 2018 för ”Bästa debutroman”.

Kicki Sehlstedt är journalist och utbildad kriminolog. Hon arbetade i många år som nyhetschef på Aftonbladet, och är i dag producent för tv-programmet Brottscentralen. Hon har länge intresserat sig för frågor kring brott och kvinnor, både som offer, anhöriga och gärningsmän. Hennes angelägna debutroman Sweet Lolita är skrämmande aktuell och fick ett fint mottagande av såväl läsare som recensenter.

Kvällen är ett samarbete mellan Piratförlaget, Magasinet Filter och vår systertidning Tidningen Skriva.

Artikeln publicerades Publicerad 16 november 2018. Uppdaterad 19 november 2018. och är skriven av .

Annons