Jenni Carström kan bli årets AD!

I dag får vi dela den glada nyheten att allas vår favorit-art director, Filters egen Jenni Carström, har nominerats till Tidskriftspriset 2018 i kategorin »Årets AD«! Priset delas ut av Sveriges Tidskrifter och vinnarna presenteras på Tidskriftsgalan den 7 november i Stockholm.

Så här lyder juryns fina motivering: »Filter har genom åren inspirerat många andra magasin med sitt uttryck. Det skulle ha varit lätt att stanna där men Jenni Carström har tagit formen in i 2018 med sitt direkta tilltal, sina skojiga lösningar och uttrycksfulla omslag. Plötsligt sticker Filter ut i tidningshyllorna och man behöver inte längre känna till tidningen för att vilja köpa den. Vi ser ett helt nytt självförtroende.«

Vi är förstås partiska, men måste tillstå att den motiveringen är mitt i prick. Övriga nominerade till Årets AD är Lotta Bergendal (Coop Mer Smak), Joakim Kullmer (King) och Angelica Zander (Big Game). Här kan du läsa om de nominerade i omgång ett; nästa vecka släpper Sveriges Tidskrifter ytterligare nominerade i en mängd kategorier.

Artikeln publicerades 28 september 2018 och är skriven av .
Annons