Filterbubblan Publicerad 28 september 2018

Jenni Carström kan bli årets AD!

I dag får vi dela den glada nyheten att allas vår favorit-art director, Filters egen Jenni Carström, har nominerats till Tidskriftspriset 2018 i kategorin »Årets AD«! Priset delas ut av Sveriges Tidskrifter och vinnarna presenteras på Tidskriftsgalan den 7 november i Stockholm.

Så här lyder juryns fina motivering: »Filter har genom åren inspirerat många andra magasin med sitt uttryck. Det skulle ha varit lätt att stanna där men Jenni Carström har tagit formen in i 2018 med sitt direkta tilltal, sina skojiga lösningar och uttrycksfulla omslag. Plötsligt sticker Filter ut i tidningshyllorna och man behöver inte längre känna till tidningen för att vilja köpa den. Vi ser ett helt nytt självförtroende.«

Vi är förstås partiska, men måste tillstå att den motiveringen är mitt i prick. Övriga nominerade till Årets AD är Lotta Bergendal (Coop Mer Smak), Joakim Kullmer (King) och Angelica Zander (Big Game). Här kan du läsa om de nominerade i omgång ett; nästa vecka släpper Sveriges Tidskrifter ytterligare nominerade i en mängd kategorier.

Annons

Annons

Annons

Fler inlägg

Filterbubblan

Prylhets

Publicerad 3 december 2019

Filterbubblan

Lysande historik

Publicerad 2 december 2019

Filterbubblan

Omgiven av psykologi

Publicerad 14 oktober 2019

Filterbubblan

Fakta och fiktion i Quick

Publicerad 20 september 2019

Filterbubblan

Ännu en årsdag

Publicerad 27 februari 2019