Lägg Filter under julgranen!

Du som läser det här har säkert redan upptäckt Filter. Oavsett om du köper tidningen för intervjuerna, spaningarna, de hudnära berättelserna eller den granskande journalistiken känner du säkert någon som uppskattar samma sak. Ge då bort en prenumeration på Filter i julklapp!

I år fyller vi tio år och fortsätter att göra avtryck. För ett par veckor sedan utsågs vi till Årets Tidskrift, med motiveringen att Filter »har en känsla för vår tid och en vilja att gå bakom det uppenbara. Det är en egensinnig och omdebatterad röst vi inte vill vara utan«. Dessutom blev Filters Jenni Carström Årets AD – juryn konstaterade att »2018 har för detta magasin präglats av uppmärksammade avslöjanden och granskningar. Årets AD har med självförtroende och fingertoppskänsla lyft journalistiken«.

En anledning till att vi kan sköta vårt jobb är att de flesta av våra läsare är prenumeranter, vilket gör att vi inte behöver jaga snabba, lösnummersäljande kickar. Därför är det dubbelslugt att lägga Filter under granen: du underlättar för oss att fortsätta göra den orädda, oberoende tidning du gillar. Dessutom får du en egen present av oss (värde upp till 499 kr).

Ge bort en prenumeration på Filter i julklapp och läs om din premie!

 

Christopher Friman och Mattias Göransson, chefredaktörer Filter

Artikeln publicerades 21 november 2018 och är skriven av .
Annons