Mot tryckeriet!

Denna vecka har vi lämnat vårt tioårsjubileumsnummer till tryck. Bland annat har vi hängt på doldisen som drog igång det nordiska matundret och åkt till New York för att besöka en av Sveriges mest omtalade konstnärer. En större del av tidningen har dessutom vikts till att gå igenom vår samlade utgivning och ta reda på vad som hänt med de människor och fenomen vi uppmärksammat under det senaste decenniet.

Vad hände egentligen med Johann »Iprenmannen« Neumann efter att de klassiska reklamfilmerna slutade sändas 2009? Var tog Basshunter vägen? Vad tycker Lena Andersson, som redan för tre år sedan klagade på det känslostyrda debattklimatet, om tonläget i dagens diskussioner? Vad gör storviltsjägaren Natasha Illum Berg i dag?

Vilken av våra intervjupersoner har öppnat bageri i Tel-Aviv? Vem har blivit diplomerad hundfrisör? Vem är stjärna i en amerikansk komediserie? Vem föreläser numera om »att hantera motgångar«?

Allt detta – och mycket mer – kan du läsa om i numret som når butikerna 29 mars. Men skaffar du dig en plusprenumeration så får du numret i brevlådan tidigare än så. Det är helt gratis de två första månaderna – och ger dig möjlighet att läsa numret digitalt, samt ta del av hela vårt arkiv.

Se dessutom till att hålla dig uppdaterad här på Filterbubblan, där vi kommer ladda upp inför numret på flera olika, spännande sätt.

Artikeln publicerades 15 mars 2018 och är skriven av .
Annons