Releasekväll av Albin Tingsvalls ”Allt jag förlorade genom att vinna”

Handbollsspelaren Albin Tingsvall väckte uppmärksamhet när han tackade nej till att spela EM – för att istället satsa på psykologstudierna. I dag är han 30 år, legitimerad psykolog och har just skrivit boken Allt jag förlorade genom att vinna – där han gör upp med en elitidrottskultur som varken är bra för prestationerna eller de hyllade idrottarna som nått toppen.

Boken har redan väckt stort medieintresse och du är nu välkommen till två releasekvällar med Albin, där du självklart också kan köpa ett signerat ex av boken till specialpris.

I Malmö måndag 12 november öppnar dörrarna på Boulebar (Drottningtorget 8) klockan 18. Du bjuds på plockmat, specialpris på dryck samt en intervju med Albin (cirka 18.45). Självklart kan du också spela boule och vill du boka bord för middag så bjuder Boulebar på något sött efteråt – ange kod »Releasefest« i bokningens sista steg.

Gratis entré, men begränsat antal platser – anmäl dig här för att säkra din plats.
Senast torsdag 8 november.

I Stockholm måndag 19 november intervjuas Albin om boken från klockan 17 på ABF (Sveavägen 41). Gratis entré – boka din plats här.

Välkommen!

 Är du intresserad men förhindrad att komma – beställ ditt exemplar här

OM BOKEN: 

»Jag var 25 år och världen låg för mina fötter. Jag hade vunnit SM-guld, spelat Champions League, fått proffsanbud från de bästa ligorna i Europa och precis blivit uttagen till EM med landslaget.

Då bestämde jag mig för att det fick vara nog.«

Idrott på toppnivå skänker glädje till miljontals fans och drömmar till våra barn. Men det är också en värld av kvävande normer och förbjudna känslor. I Allt jag förlorade genom att vinna skildrar Albin Tingsvall elitidrottens dolda rum.

Vad händer egentligen med en idrottare när drömmen blir vardag?
Vad händer när alla älskar din prestation men glömmer din person?
Och vad händer med människor som från barnsben tränas att aldrig acceptera gränser eller känna efter?

Albin Tingsvall är i dag 30 år och legitimerad psykolog. Med sin öppna berättelse från handbollens högsta höjder och sin djupa kunskap om elitidrottens psykologi har han skapat en av årets mest tänkvärda böcker.

Allt jag förlorade genom att vinna är skriven för alla som är engagerade av och inom idrotten, men också för dig som varje vecka tar ditt drömmande barn i handen och går iväg till träningen.

Kvällen presenteras i samarbete med:

Artikeln publicerades 30 oktober 2018 och är skriven av .
Annons