Releasekväll, nu även i Stockholm!

Även för dig som bor i Stockholmstrakten anordnar vi nu releasekväll för boken Den osannolika mördaren. Skandiamannen och mordet på Olof Palme.

När: Onsdag den 5 september från kl. 18.00
Var: Nalen, lokal: Nalen Klubb, Stockholm, ingång David Bagares gata 15
Vad: Offside Press och Filter släpper Thomas Petterssons bok Den osannolika mördaren. Skandiamannen och mordet på Olof Palme.
Du bjuds på välkomstdryck och snacks, och kan så klart köpa boken och få den signerad på plats.
Med start 18.30  intervjuar Filters chefredaktör Mattias Göransson författaren Thomas Pettersson om boken.

Boka din fribiljett senast 3 september här. 
Begränsat antal platser, först till kvarn!

Kan du inte komma till releasen – beställ boken här så får du den hem i brevlådan.

OM BOKEN
I maj 2018 avslöjade journalisten Thomas Pettersson sanningen om »Skandiamannen« Stig Engström i magasinet Filter. Det var också Pettersson som gav tipsen som ledde till att dagens Palmeutredare har Engström som huvudspår. Stig Engström var på plats när Olof Palme mördades och fanns med i mordutredningen från dag ett – men utreddes sedan ­aldrig som gärningsman. Thomas Pettersson har nu hittat det som alla andra tidigare gått bet på: Engströms motiv, och att han hade skjutvana samt tillgång till samma slags vapen som Palme sköts med.
I Den osannolika mördaren presenterar Pettersson en rad nya fakta för Palmemordets uppklarande – inklusive hur Stig Engström avfördes från utredningen på helt felaktiga grunder. Intervjuer med USA:s främsta expert på politiska mord och Mårten Palme fogar också viktiga bitar till pusslet.
Resultatet är en sensationell, spännande och skrämmande bok om ett statsministermord som plågat Sverige i drygt 30 år, men nu närmar sig sin lösning.

Varmt välkommen!

Artikeln publicerades 25 augusti 2018 och är skriven av .
Annons