Smygtitta på nästa Filternummer!

Filterredaktionen slutspurtar just nu för att lämna årets sista nummer till tryck. Du som prenumererar får tidningen i brevlådan från och med den 22 november, och kan då dessutom läsa alla artiklar direkt på magasinetfilter.se.

Så vad innehåller numret? Först och främst har vi en stor granskning av utmattningssyndrom, en diagnos som dök upp för 15 år sedan och som nu fler människor är sjukskrivna för än alla cancerformer tillsammans. Trots det saknas fortfarande någon evidensbelagd behandling som får patienterna att må bättre.

Två artiklar ur kommande Filter #83.

Vi träffar professorn som anser att du bör äta fett och dricka vin för att må bra, avlivar ett gäng envisa populärkulturella myter och åker till värmländska Torsby för att följa Saudiarabiens osannolika vinter-OS-satsning.

Är du inte redan prenumerant – teckna dig här, utan bindningstid, senast den 9 november för att få hem Filter #83 ett par dagar innan den når butikerna. Det kostar 39 kr/månad (beloppet dras varannan månad). Som prenumerant har du full tillgång till vår sajt, där du kan läsa aktuella reportage, tidigare nummer och webbexklusivt material.

Och förresten: Lyssna på det senaste avsnittet av Filterpodden för att ta del av ett riktigt bra prenumerationserbjudande.

Artikeln publicerades 4 november 2021 och är skriven av .
Annons