Välkommen till releasekväll för boken om mordet på Olof Palme!

Nu bjuder vi in dig som läsare i Filterbubblan till releasekväll för boken Den osannolika mördaren. Skandiamannen och mordet på Olof Palme. 

När: Tisdag den 4 september från kl.20.00. (Releasen kl. 18.00 redan fullbokad)
Var: Lagerhuset i Göteborg (Göteborgs Litteraturhus lokal), Heurlins Plats 1B.
Vad: Offside Press och Filter släpper Thomas Petterssons bok Den osannolika mördaren. Skandiamannen och mordet på Olof Palme.
Du bjuds på välkomstdryck och lättare snacks, och kan så klart köpa boken och få den signerad på plats.
Med start 20.30 intervjuar Filters chefredaktör Mattias Göransson författaren Thomas Pettersson om boken.

Boka din fribiljett senast 2 september här 
Begränsat antal platser, först till kvarn!

Kan du inte komma till releasen – förhandsbeställ boken här senast 27 augusti, så får du den signerad. 

OM BOKEN
I maj 2018 avslöjade journalisten Thomas Pettersson sanningen om »Skandiamannen« Stig Engström i magasinet Filter. Det var också Pettersson som gav tipsen som ledde till att dagens Palmeutredare har Engström som huvudspår. Stig Engström var på plats när Olof Palme mördades och fanns med i mordutredningen från dag ett – men utreddes sedan ­aldrig som gärningsman. Thomas Pettersson har nu hittat det som alla andra tidigare gått bet på: Engströms motiv, och att han hade skjutvana samt tillgång till samma slags vapen som Palme sköts med.
Den osannolika mördaren presenterar Pettersson en rad nya fakta för Palmemordets uppklarande – inklusive hur Stig Engström avfördes från utredningen på helt felaktiga grunder. Intervjuer med USA:s främsta expert på politiska mord och Mårten Palme fogar också viktiga bitar till pusslet.
Resultatet är en sensationell, spännande och skrämmande bok om ett statsministermord som plågat Sverige i drygt 30 år, men nu närmar sig sin lösning.

Varmt välkommen!

 

I samarbete med:

Artikeln publicerades 22 augusti 2018 och är skriven av .
Annons