© Nexico/ distribution Nordisk Film

Förhandsvisning av Filip & Fredriks nya film!

Den 21 februari kan du som Filterprenumerant se en förhandsvisning av filmen Den sista resan av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson i Stockholm. 

När den älskade franskläraren Lars Hammar går i pension ser han framför sig en ljuvlig tid med resor, vin och upplevelser tillsammans med sin fru. Men det blir inte som han tänkt sig.  Lars blir alltmer passiv och viljelös hemma i sin läderfåtölj, till både fruns och sonen Filips stora frustration och förtvivlan. Då får Filip en idé – att ta sin skröpliga far till Frankrike och låta honom återse de platser som han älskat mest i livet och på så sätt tända Lars livsgnista igen. Till sin hjälp tar Filip sin bästa vän Fredrik. Om det går som någon tänkt sig? Knappast. Den sista resan blir en stapplande färd för Lars, men oväntat nog en större resa för Filip. 

Se trailern här!

Förhandsvisningen sker på biografen Grand (Sveavägen 45) i Stockholm onsdagen den 21 februari kl 18.00 (insläpp ca 17.45). 

Vill du ha två biljetter? 

Mejla då ditt för- och efternamn till tavling@magasinetfilter.se. Först till kvarn och max två biljetter per person. 

Får du två biljetter kommer du att få ett svarsmejl, som sedan är din biljett till biografen. Visa bara upp det antingen via telefonen eller utskrivet. 

Den sista resan har biopremiär 1 mars och distribueras av Nordisk Film.