Filterbubblan Publicerad 23 mars 2018

Fotosmakprov: Robyn

Veckans smakprov ur Foto: Magnus Bergström en bok bestående av 100 klassiska porträtt som vår bildredaktör tagit för Filter under våra tio år – är på artisten Robyn. Magnus och reportern Ika Johannesson följde henne då hon var förband på Madonnas Sticky & Sweet Tour – dock inte utan problem.

– När vi kom till Nice ville Den Stora Amerikanska Artistens säkerhetsfolk ville inte släppa in oss backstage, minns Magnus. Robyn var tvungen att komma ut, så att vi åtminstone kunde ta lite bilder utanför arenan. Sedan köpte vi vanliga biljetter – men fick ändå inget gjort eftersom det var fotoförbud. När vi fortsatte till Berlin var vi rätt stressade, eftersom vi fortfarande inte fått några presspass. Medan vi väntade tog jag den här bilden i en hiss som gick igenom ett gigantiskt akvarium i hotellobbyn.

Han fortsätter:

– Till slut smugglade våra svenska vänner in oss backstage, så vi kunde följa Robyn fram tills hon stod på scen på den fullsatta Olympiastadion.

Vill du läsa intervjun med Robyn? Så klart! Den hittar du i vårt arkiv. Sugen på ett exemplar av boken? Så klart! Köp den i vår webbshop.

Annons

Annons

Annons

Fler inlägg

Filterbubblan

Prylhets

Publicerad 3 december 2019

Filterbubblan

Lysande historik

Publicerad 2 december 2019

Filterbubblan

Omgiven av psykologi

Publicerad 14 oktober 2019

Filterbubblan

Fakta och fiktion i Quick

Publicerad 20 september 2019

Filterbubblan

Ännu en årsdag

Publicerad 27 februari 2019