Ge bort Filter i julklapp!

Under året som gått har vi på Filter bland annat visat hur Socialtjänsten kan skada barn, avslöjat fiffel i forskningsvärlden, synliggjort hur privata vårdbolag tjänat multum på diagnosen utmattningssyndrom och avfärdat fler konspirationsteorier runt Estonia. Därtill har vi intervjuat mängder av initierade människor och tagit med läsaren på rafflande reportageäventyr.

Vi lovar att fortsätta leverera nästa år – men vi behöver din hjälp! Ju fler prenumeranter vi blir, desto mer kan vi utvecklas och vässa oss.

Ge därför gärna bort en prenumeration på Filter till en vän eller släkting i jul, så bjuder vi dig på en bokpremie utan kostnad.

Din vän får sex nummer av Filter samt full tillgång till vår webb, där man kan läsa webbexklusiva reportage, alla tidigare utgåvor i sin helhet och enskilda artiklar från Filters över tioåriga historia.

Som tack för att du sprider grävande journalistik och stödjer vårt fortsatta arbete får du någon av följande böcker på köpet: Björnen kommer av Mattias Göransson, Den osannolika mördaren av Thomas Pettersson och Löparens hjärta av Markus Torgeby. Du väljer själv vilken du vill ha!

Beställ din julklapp och välj premie här!

Hälsningar,
Christopher Friman Leffler och Mattias Göransson, chefredaktörer

Artikeln publicerades 1 december 2021 och är skriven av .
Annons