Skip to content
  • Hem
  • Magasinet
  • Filterbubblan
  • Filterpodden
  • Filterguiden
  • Fredagsbrevet
  • Om Filter
  • Medarbetare
  • Annonsera
  • Kundtjänst

Prenumerera digitalt för bara 39 kr i månaden!

Läsning på sajten och app för e-tidning. Avsluta när du vill.

Prenumerera
Logga in
Prenumerera
Missa inte
  • Traumat som blev film
  • Punkmat på export
  • Skitsnacket om tarmen
  • Så skapades Upp till kamp
  • Barnen som räddade regnskogen

Fotograf: Torbjörn Lektell

Filtrera

  • Kategorier
  • Ämnen
  • Reportage
  • Mat och dryck
Rensa filter

Reportage

Kovändningen

Under 2000-talet har flera svenska krogar nått internationell mästarklass. Nu ska köttuppfödarna följa efter.

Ämnen: Mat och dryck

Text: Erik Eje Almqvist

Foto: Magnus Bergström, Torbjörn Lektell

Ur Filter #62 (23 maj 2018)
offside press ab logo
  • Om Filter
  • Magasinet
  • Prenumerera
  • Annonsera
  • Medarbetare
  • Kontakt
  • Kundtjänst
  • Sekretesspolicy
  • Allmänna villkor
  • Cookiepolicy

Just nu:

Prenumerera digitalt för bara 39 kr i månaden.

Visa erbjudande