Skip to content
  • Hem
  • Magasinet
  • Filterbubblan
  • Filterpodden
  • Filterguiden
  • Fredagsbrevet
  • Om Filter
  • Medarbetare
  • Annonsera
  • Kundtjänst

Prenumerera digitalt för bara 39 kr i månaden!

Läsning på sajten och app för e-tidning. Avsluta när du vill.

Prenumerera
Logga in
Prenumerera
Missa inte
  • Traumat som blev film
  • Punkmat på export
  • Skitsnacket om tarmen
  • Så skapades Upp till kamp
  • Barnen som räddade regnskogen

Skribent: Niklas Thander

Filtrera

  • Kategorier
  • Ämnen
  • Reportage
  • Filter 10 år
  • Mat och dryck
Rensa filter

Reportage

Sent om cider

Sverige har sedan länge en stark bryggerikultur och en rik ­tillgång till äpplen. Så varför dröjde det så länge innan någon började göra riktig svensk cider?

Ämnen: Filter 10 år, Mat och dryck

Text: Niklas Thander

Foto: Lena Granefelt

Ur Filter #52 (21 september 2016)
offside press ab logo
  • Om Filter
  • Magasinet
  • Prenumerera
  • Annonsera
  • Medarbetare
  • Kontakt
  • Kundtjänst
  • Sekretesspolicy
  • Allmänna villkor
  • Cookiepolicy

Just nu:

Prenumerera digitalt för bara 39 kr i månaden.

Visa erbjudande